Csoportos edzések

Csoportos edzés

Az 5-10 fős csoportos edzések jól bevált, előre strukturált tematika szerint épülnek fel. A Thaibox edzések harmonikusan fejlesztik a testet, növelik a gyorsaságot, az állóképességet és a mozgáskoordinációt.

Egyre kifinomultabb, gyorsabb lesz a helyzetfelismerő készség, ezért hamarabb tudunk megfelelő döntést hozni, jobban tudunk gondolkodni. A Thai box önuralomra, fegyelemre és bátorságra tanít. Segíti a kitartás és a küzdőképesség kialakulását. A csoportos edzések kellemes, barátságos hangulatban zajlana. Nagyobb lesz a kitartásunk, ha látjuk, hogy nem egyedül küzdünk. Mindenben segítünk egymásnak, a sikereket együtt éljük meg. Edzőtársainkkal megbeszélhetjük tapasztalatainkat, tanácsot adhatunk egymásnak.

A közös cél erősíti a motivációt, szívesebben eljárunk, ha tudjuk, hogy egy baráti közeg vár minket, egy jól megszokott társaság. Mindenkinek ajánlom a csoportos edzéseket, az a tapasztalatom, hogy akik nehezen veszik rá magukat a rendszeres testedzésre, azoknak sokat segít, ha közösségben sportolnak. Az órák alatt nagy hangsúlyt fektetek a kondíció javítására, a folyamatos és jól felépített terhelés kivallóan fejleszti az állóképességet. Olyan erősítő gyakorlatokat veszünk, amelyek elsajátításával könnyebben végre lehet hajtani a különböző feladatokat. A Muay thai kiváló feszültség levezető. Az első órákban a könnyebb ütéseket, rúgásokat gyakoroljuk be.

Az ütések által a felsőtest erősödik, a rúgások a törzs, a has, a far, a comb és nem utolsó sorban a vádli izomzatát fejlesztik. Ez a mozgás jó hatást fejt ki a szív- és érrendszerre is. Egy edzés során az egész testet megmozgatjuk. A fejlődés óráról órára érezhetőbbé válik. Rendszeres edzéssel hamar érhetünk el szemmel látható változásokat. Fontos kiemelni, hogy a kitartásnak nagy szerepe van az eredményesség szempontjából. A csoportos Thai box edzések segítenek, hogy a nehéz időszakokban se adjuk fel, ne futamodjunk meg. A kezdeti fáradtság, hamar elmúlik, ahogy a szervezetünk hozzászokik az intenzív igénybevételhez. Gyere el bátran és ismerd meg ennek a páratlan harcművészetnek a szépségeit. Várlak kezdő és haladó óráimon.