Kezdőknek

Azoknak, akik most kezdik

A kezdő csoportot azoknak ajánlom, akik most szeretnének megismerkedni ezzel a nagy történelmi múlttal rendelkező küzdősporttal.

A Thai box kezdő szinten minden sportolni vágyónak kellemes kikapcsolódást nyújt, de hozzá kell tennem, hogy ez eredményekért keményen kell küzdeni. Ahhoz hogy az ütéseket megfelelően végre tudd hajtani komoly fizikum és erőnlét szükséges. Az edzések alatt növeljük az állóképességedet, egyre jobb lesz az egyensúlyérzéked és a kondíciód. Védekezni és támadni egyaránt tudni kell ebben a sportban. Megtanulod összpontosítani a figyelmedet, hogy csak a célra tudj koncentrálni. Ezért ez a sport remekül levezeti a feszültséget és a ki nem aknázott energiákat.

Az alapvető technikák elsajátítása, egy biztos alapot nyújt, amire a jövőben tovább építkezhetsz. A Thai box-ot remekül alkalmazhatod önvédelmi célokra, nőknek és férfiaknak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlom. Akár verseny, akár hobbi szinten tervezel, a kezdő csoportban egyformán megtalálod a számításodat. Nem csak az önbizalmad fog nőni, de sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben, nagyobb lesz a biztonságérzeted. Ezeket a kedvező mellékhatásokat a magánéletben és a munkahelyeden is kamatoztathatod majd.