Nőknek

Thaibox nőknek

Minden lányt csak biztatni tudok, hogy jöjjön és próbálja ki magát a küzdősportok világában. A Thai box vagy más néven Muaj Thai nem csak versenysportként, hanem fitnesz sportként is űzhető.

Ez a harcművészet egyaránt neveli a testet és fejleszti a mentális készségeket, a koncentrációt és a helyzetfelismerést. A Thai box hasonlóan a többi küzdősporthoz a leghatásosabban mozgatja meg az egész testet. Kortól, motivációtól függetlenül várom minden érdeklődő hölgy jelentkezését. Ami garantált: az edzéseken javulni fog az általános mozgáskészséged, rövid idő alatt elérhető a gyors helyzetfelismerés, cselekvőképesség és találékonyság. Fejlődik az önuralom, nő a fájdalomküszöb. Az állóképesség mellett a jellem is erősödik, egyenesebbé válik. A rendszeres sportolásnak számos előnye van, nem csupán annyit nyersz vele, hogy csinosabb, fittebb leszel, de ami még fontosabb nőni fog az akaraterőd és a kitartásod, ami jól kamatoztatható a magánéletben és a munka világában egyaránt.

Ha már a munkára terelődött szó, szeretném hangsúlyozni, hogy ez a sport remekül oldja a stresszt, megtanítja, hogyan kezeld a feszültséget. Szeretnék pár szót említeni arról, hogy a Thai box kiváló önvédelmi eszköz. Mivel egy küzdősportról van szó, sokat tanulsz az ellenfélről is, illetve arról, hogyan lehet megelőzni és megoldani veszélyes szituációkat. Kezdő, haladó csoportos edzéseimen, valamint a személyi edzéseken lehetőséged nyílik, hogy megtudd mire is vagy képes valójában.