Impresszum, adatvédelem

A weboldal üzemeltetője Beck Jenő.

A thaibox.co.hu a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

A honlap látogatása során a thaibox.co.hu rögzíti a felhasználók IP címét, amelyből bizonyos esetekben következtetni lehet az érintett személyre, ezen felül rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott lap címét. Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen.

Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, ami a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. A thaibox.co.hu a naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.

A thaibox.co.hu weboldalon kezdeményezett adatmegadás/feliratkozás önkéntes. A feliratkozással a felhasználó hozzájárulását adja, hogy email üzeneteket fogadjon tőlünk. A feliratkozáskor ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk ki. A feliratkozás bármikor megszüntethető a bármely általunk küldött email alján található leiratkozási linkre történő kattintással.